Kupa TIM
Kupa TIM - Go&Fun

Trofeu Go&Fun TIM, eventi më i rëndësishëm i futbollit veror , ka mbledhur në fushën e gjelbër tre skuadra me shumë prestigj: Juventus, AC Milan dhe Sassuolo të cilat e kanë mbushur stadiumin plot me tifozë.

Go&Fun ishte i pranishëm edhe në dhomat e zhveshjes.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :