Seria A dhe Inter F.C.
Futboll - Seria A - Go&Fun

Go&Fun dhe Inter!
Energjia Jeshile Go&Fun futet në fushë për herë të parë me Inter Football Club, dhe mbështet kampionët e mëdhenj deri në fund të sezonit 2012-2013.

Pija Energjike Jeshile mbështet futbollin italian edhe gjatë sezonit 2013-2014, me praninë e saj në 10 fusha futbolli të Serisë A.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :