Monza Rally

Që nga viti 2002 Rally i Monzës, e ashtuquajtur "Monza Rally Show”, një ndër ngjarjet unike në llojin e vet, sjell së bashku shumë pilotë, atletë dhe të famshëm nga të gjitha fushat, duke bërë që të ndiqet nga më shumë se 40.000 spektatorë . Ky eshte entuziazmi dhe vendi i duhur për Go&Fun !

 
 

Gallery 2012

Gallery 2013

Monza Rally Show - Go&Fun Monza Rally Show - Go&Fun Monza Rally Show - Go&Fun