Skuadra Kawasaki Motoworld
Skuadra Kawasaki Motoworld - Go&Fun

Kampionati Italian Mx e Sx si dhe ai European Sx: Go&Fun do të mbështesë pilotët Matteo Bonini, Filippo Camaschella dhe Erik Bonini
në garat e planifikuara, me gjithë energjinë dhe shijen unike të Go&Fun!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :