Skuadra Lorini Honda
Team Lorini Honda - Go&Fun

Skuadra Lorini Honda: Roberto Tamburini dhe Raffaele de Rosa në Kampionatin Boteror të Supersportit me Go&Fun!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :