Sic 58 Racing Team
Sic 58 Racing Team - Go&Fun

Go&Fun përqafon projektin Sic 58 Racing Team, një dëshirë e shprehur e Paolo Simoncellit në kujtim të djalit të tij, dhe e gjitha kjo për të vazhduar e kultivuar pasionin e tij .
Krijimi i këtij projekti ishte i motivuar nga miku i tij Aldo DRUDI, realizuar në sajë të mbështetjes së madhe të Fausto Gresinit dhe me përfshirjen e Go&Fun si sponsor, duke i rritur vlerat dhe mundësitë.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :