Rally në Dakar
Go&Fun Green Energy Drink

100% e Energjisë Natyrale të GO&FUN bashkohet me Rally-n në Dakar. Shumë etapa dhe pak rregulla për të mbajtur lidhjet me botën.
Një aventurë e madhe , sigluar nga GO&FUN.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :