Riders Club

GO&Fun nget një biçikletë ... në Rumani! Komuniteti më i madh rumun i garuesve të biçikletave, Riders Club, do të mbështetet nga shijet e papërsëritshme të Go&Fun. 
Me rastin e eventit Broaste, i cili do të mbahet në Bukuresht më 24 maj në orën 11:00, do të fillojë dhe bashkëpunimi i cili do të krijojë mundësi të tjera për sportin dhe argëtimin. Gjithkush mund të marrë pjesë në këtë event të organizuar nga Riders Club, sidomos ata që kanë një pasion të shfrenuar për çiklizmin!

Riders Club - Ciclismo | Go&Fun Riders Club - Ciclismo | Go&Fun Riders Club - Ciclismo | Go&Fun