Go&Fun në Gran Fondo

Go&Fun dhe biçikleta: gjatë garës së vështirë Go&Fun bëhet burim i energjisë dhe fuqisë , duke mbështetur përpjekjet e atletëve në shtigjet e vështira të garës dhe duke kaluar në mesin e pjesëmarrësve nga dora në dorë me shijen e saj unike!
Dhënia i një shisheje uji është tashmë një kujtim i vjetër; tani midis tyre këmbehet Go&Fun !

Biçikleta - Go&Fun Biçikleta - Go&Fun Biçikleta - Go&Fun