Go&Fun Isotonic Sport Drink 500ml
Përse të zgjedhim Go&Fun?

Përse duhet të pish Go&Fun Isotonic Sport Drink? Sepse është një përmbajtje kripërash minerale që sigurojnë energji, pa kimikate dhe preservativë.

Ajo ofron një formulë freskuese dhe hidratuese, e studiuar për nevojat e atletëve, që falë përbërësit Xhensen, do të përfitojnë një rritje natyrale të energjisë trupore.

Go&Fun Isotonic Sport Drink, ju prezanton një përbërës të ri interesant: baobabin! I pasur me kripëra mineralesh, fibër natyrale dhe amino acide që e bëjnë këtë pije të nevojshme për hidrimin gjatë stërvitjes.

Kjo pije nuk është thjeshtë një formulë komplete për rikthimin e elektroliteve dhe lëngjeve në trupin tuaj, por ajo ka dhe një formë praktike me thithëz mbi tapë.

Problem i vetëm i Go&Fun Isotonic Sport Drink? Nuk më ka justifikime ndaj performancës tuaj të dobët.