Tuli i Baobabit Organik
  • Është i pasur me minerale (kalcium, potasium, fosfor), vitamina (vitaminë C, A, B1, B2, B6, pp) fibër dhe faktorë ushqyes.
  • Ndihmon trupin në rastet e sforcimeve të zgjatura dhe intensive.
  • Është një restaurues fiziologjik.
  • Është një rihidratues i shkëlqyer.
  • Ndihmon në ruajtjen e duhur të aciditetit të trupit, sipas normave fiziologjike. Së bashku me Sodiumin, mban në kontroll balancën e ujit dhe lëvizjen e substancave qelizore të brendshme dhe të jashtme.
Tuli i Baobabit Organik