Magnezi
  • Kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.
  • Rregullon impulset nervore në rastet e ngërceve muskulare.
  • Nxit prodhimin e fuqisë në rastet e lodhjes fizike.
  • Redukton ankthin, stresin dhe irritimin.
  • Ndihmon sistemin kardiovaskular.
  • Ndihmon më shumë se 300 enzima.
  • Është pjesë e procesit të normalizimit të kalciumit në kocka.