Koncepti i Parë i Green Energy Drink | Go&Fun
Koncepti i Parë i Green Energy Drink

Koncepti i Green Energy Drink integrohet në botën e sportit dhe arrin të përmbushë nevojat e atletëve që kërkojnë një pije freskuese, por që të jetë veçanërisht e kujdesshme ndaj natyrës hidratuese dhe me shije unike, sic është Go&Fun.

Kështu, lindi Go&Fun Isotonic Sport Drink, një energji nga bashkimi i kripës dhe ujit, që interpreton vlerat e Green Concept, duke ofruar benefitet e një pije izotonike dhe energjinë e xhensenit pa shtuar përbërës artificial sic janë ngjyruesit, preservuesit, aromatizuesit, apo ëmbëlsuesit.