Go&Fun Green Energy Drink 250ml
Përse të zgjedhim Go&Fun?

Go&Fun është pija e vetme energjike jeshile me shije të mahnitshme! Energji dhe vitalitet, pa taurinë!
Falë ekstrakteve të saj vegjetale që reduktojnë lodhjen fizike dhe mendore, pija energjike jeshile Go&Fun është energjia pozitive e duhur për këdo, në cdo kohë të ditës apo natës.
Me:
Guaranà, që ju bën të përballoni drekën me gjyshen tuaj, pas 5 orë festimesh!
Ginseng, për të rikthyer dëshirën për të dalë jashtë pas 8 orë studimi, orë palestër dhe 1 orë trafik!
Matè, për të qenë dinamik përpara eprorit, ose zgjuar gjatë mësimeve të mërzitshme të shkollës!
Rodiola, për të mbajtur mend gjërat e rëndësishme, pushimin e shkurtër për pica me tezen, festat dhe ditëlindjen e mamit!
Çaj jeshil, për të neutralizuar efektet negative të stresit dhe për të qenë gjithnjë Simpatik&Argëtues!