Vitamine C
  • Ndihmon sistemin imunitar gjatë dhe pas stërvitjeve fizike intensive.
  • Kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe raskapitjes.
  • Ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Nxit përvetësimin e hekurit dhe të vitaminës E.