Guarana
  • Burim natyral kafeine.
  • Tonik i dobishëm në rastet e lodhjes fizike dhe mendore.
  • Stimulon metabolizmin.
  • Rrit rezistencën ndaj lodhjes, duke forcuar zemrën dhe shtuar masën muskulare.
Guarana