Koncepti i parë i Green Energy Drink | Go&Fun
Koncepti i parë i Green Energy Drink

Go&Fun shkon përtej pijes së thjeshtë energjike dhe arrin të krijojë një linjë produktesh pijesh, të bazuar mbi 4 ekstrakte bimësh energjie dhe një antioksidanteje dhe të pasuruara me Vitamina B dhe C.

Në themel të Konceptit të Green Energy Drink Go&Fun, ndodhet energjia që vjen nga katër produkte natyrale e kombinuar me përbërësit shtesë të: Taurinës, Glukoronolaktonit, preservativëve dhe ngjyrave. Formulat e produkteve Go&Fun janë krijuar për të ofruar energji dhe vitalitet mëndjes dhe trupit, në një perspektivë që vë cilësinë në plan të parë.