Filozofia

Një stil i veçantë jeshil me një personalitet dëfryes.

Një shpërthim i energjisë natyrale, që vjen nga filozofia etike e një kompanie që shpreh:
 -respekt për trupin e njeriut,
 -për natyrën,
 -për ambjentin.
Kujdes maksimal për përbërësit parësor, me nje shpirt të agresiv dhe pasionant, por edhe të përgjegjshëm, që kërkon të thyejë tradicionalitetin në tregje, por jo rregullat.
Një personazh që është gjithnjë në kërkim të argëtimit në çdo moment të jetës së përditshme, ironik dhe spontan pa kompromentuar aspak shijen.
Në formulën unike të Go&Fun, ndodhet ekulibri perfekt midis të fortës dhe shijes, argëtimit dhe inteligjencës.
Është një produkt kaq natyral, sa që krijon një lidhje të vecantë me konsumatorët e saj, si një organizëm që jeton dhe flet ‘natyrshëm’.
Zgjuarsi dhe adrenalinë, argëtuese dhe e vërtetë.

Filozofia - Go&Fun