Skena e AQUAFAN ringjallet me GO&FUN!

Aquafan and Go&Fun

Për verën 2014, marrëveshja mes parkut më të famshëm të ujit në gadishullin Apenin dhe Go&Fun Green Energy Drink është ripërtërirë! Për të dytin vit radhazi, ky bashkëpunim mes Aquafan, parkut më të famshëm të ujit në Itali që gjithashtu ka partneritet me Radio DJ, vazhdon me një zhvillim të rëndësishëm: Go& Fun do të surprizojë të gjithë edhe gjatë ngjarjeve të shumta të natës! Go& Fun do të jetë e vetmja pije energjike që shërbehet nëpër park gjatë ditës, së bashku me një menu të shijshme. Ajo do të shpërndahet gjithashtu në të gjitha baret e parkut edhe gjatë natës me ngjarjet partnere të DJ-ve të rangut ndërkombëtar.

Një tjetër lajm: brenda parkut ku bëhet shopping, do të ketë një qoshe të dedikuar për Go&Fun me mundësi për të blerë të gjithë pijet tuaja të preferuara! Go&Fun dëshmon edhe një herë që do të jetë zgjedhja e duhur për çdo kohë të ditës dhe për të gjithë, për të shuar etjen e tyre në këtë verë shumë të nxehtë.

Published on : Qer 10 2014