Go&Fun Mirëqenie në Rimini 2014

Mirëqenie në Rimini 2014 - Go&Fun

Një sukses i madh për Go&Fun në evenimentin e Mirëqenies në Rimini! Në shfaqjen që lidhet me botën e fitnesit dhe shëndetit, kanë marrë pjesë mbi 250.000 të pasionuar. Go&Fun i ka befasuar të gjithë me grumbullimet e lëvizshme: mbi 50 spektakle për talentet e reja të dala nga përzgjedhjet e zhvilluara gjatë dimrit.
Indeksi i popullaritetit është tejet i madh për prodhimet e reja të linjës: Go&Fun Green Speed Energy Drink, 60 ml energji natyrale e përqendruar për një rigjenerim të shpejtë; Go&Fun Green Energy Drink No Gas, për t’u pirë e gjitha me një të kthyer nga ata që nuk i pëlqejnë pijet me gaz; dhe më e reja Go&Fun Isotonic Sport Drink, për një rikthim të kripërave minerale të humbura nga aktivitetet sportive. Argëtim, energji, rigjenerim dhe pasion, në një përzierje përbërësish natyralë për të patur një pamje Go&Fun !

Published on : Qer 11 2014