News
14/06/2014
ÇMIMI I KATALUNJËS- BASTIANINI NGJITET NË PODIUMIN E TIJ TË PARË TË KARRIERËS, NË BARCELONË ANTONELLI RRËZOHET QË NË XHIRON E PARË.

I sapoardhuri Enea Bastianini i Skuadrës së të Rinjve Moto3 GO&FUN, mori sot podiumin e parë të karrierës së tij në Pistën e Katalunjës,

...
12/06/2014
ÇMIMI I MADH I KATALONJËS – GARAT E LIRA- PROBLEME ME SETUP -IN PËR BAUTISTËN NË DITËN E PARË NË BARCELONË.

Çmimi i Madh i Katalonjës, Raundi i shtatë i MotoGP për Kampionatin Botëror 2014, nisi sot me provat e lira me dy seancat.

...
12/06/2014
ÇMIMI I MADH I KATALONJËS – GARAT E LIRA - RENDITJA NË FUND TË DITËS: ANTONELLI DHE BASTIANINI NË DHJETËSHEN E PARË.

Pilotët e skuadrës të të Rinjve Moto3 GO&FUN perfunduan brenda 10-shes së parë në fundin e ditës së parë të hapjes së Cmimit të madh

...
11/06/2014
Go&Fun Mirëqenie në Rimini 2014

Një sukses i madh për Go&Fun në evenimentin e Mirëqenies në Rimini! Në shfaqjen që lidhet me botën e fitnesit dhe shëndetit, kanë marrë pjesë mbi 250.

...
10/06/2014
Skena e AQUAFAN ringjallet me GO&FUN!

Për verën 2014, marrëveshja mes parkut më të famshëm të ujit në gadishullin Apenin dhe Go&Fun Green Energy Drink është ripërtërirë!

...