TURNEU PËRMBYLLËS I JAVËS SË RRËSHKITJES NË DËBORË
TURNEU PËRMBYLLËS I RRËSHKITJES - Go&Fun

Go&Fun, sponsor i argëtimit!
Zhvillohet gjatë 4 fazave të Turneut Përmbyllës të Rrëshkitjes në Borë.

Për çfarë bëhet fjalë?

Një strukturë e fryrë me ajër, tejet e veçantë ku ju mund të shijoni ushqime , të dëgjoni muzikë me Radion 105 dhe pajisje DJ, të merrni pjesë testet e makinave KIA dhe sigurisht, të shijoni një Go&Fun.

Lista e 4 fazave të turneut:
8 - 9  Shkurt - Artesina (CN)
22 - 23  Shkurt - Bardonekia (TO)
1 - 2  Mars - Kourmajer
8 - 9  Mars - Limone (CN)

News
FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :