Testuesi i makinës - Peugeot 208 GTI
Peugeot - Go&Fun Green Energy Drink

Go&Fun së bashku me Testuesit e makinës - Peugeot 208 GTI!

Këtu janë paraqitur fotografitë e të ftuarit të cilët kanë provuar të ngasin serinë e re të Peugeot 208 GTI, krah për krah me një pilot me përvojë të Peugeot Italia.
Pastaj të gjithë të ftuarit u mblodhën në shesh stërvitjeje për të mësuar më shumë rreth të rejave më të fundit të Peugeot sigurisht në shoqërinë dhe freskinë e Go & Fun!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :