Modelet e aktiviteteve
Sampling activities - Go&Fun

Ajo çfarë  Go&Fun organizon nëpër klube, dyqane, qendra dhe evente, nuk janë thjesht shije. Të gjitha këto janë mundësi që të bashkojnë njerëzit, në mënyrë që të argëtohen së bashku dhe t'u jepet mundësia për të njohur botën e animuar të  Go&Fun .
Nga veriu në jug, nga plazhet e gjithashtu në vendet me dëborë,  Go&Fun ndriçon çdo gjë me gjelbërimin dhe pozitivitetit të tij në çdo situatë për të bërë të gjithë të shijojnë aromën e saj. Shpirti i kësaj pije unike, tashmë është protagonist i shumë ngjarjeve sportive, muzikore, panaireve dhe festave të ndryshme duke u bërë kështu një urë lidhëse ndërmjet njerëzve të përfshirë në këto evente.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :