Makinat Go&Fun
Cars - Go&Fun

Peisazhet me dëborë, qytete të mbushur me njerëz, kodrat plot ngjyra dhe brigjet me diell. Makinat Go&Fun kanë shëtitur nëpër të gjithë këtë panoramë për të sjellë kudo frymën, shije dhe ngjyrat e kesaj pije energjike.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :