Festa e Skuadrës Go&Fun '13

Festa e Skuadrës Go&Fun '13 ishte në qendër të vëmendjes në Roialto të Milanos (Itali), në një festë të ngjyrosur me jeshile plot argëtim, me një audiencë plot me të ftuar specialë, shfaqje dhe muzikë të bukur.
Go&Fun është protagonistja e mbrëmjeve me shijen e saj joshëse!

Shiko videon.

Green Party Roialto - Go&Fun Green Party Roialto - Go&Fun Green Party Roialto - Go&Fun