Piter Pan dhe Little Louie Vega
Louie Vega - Go&Fun

Go&Fun kaloi një natë gazmore në klubin Piter Pan në Riçione, me muzikën e Vegës dhe një turme prej mijra vetësh:
klubi Piter Pan, ishte i veshur i tëri me jeshile, në sinkron perfekt me stilin Go&Fun!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :