Një natë e zjarrtë në Suedi
Natë e zjarrtë - Go&Fun

Një natë e zjarrtë në Suedi:
muzikë e çmendur, atmosferë shpërthyese dhe shumë njerëz duke u argëtuar!
Një ngjarje e shënuar nga ritmi i papërmbajtshëm i DJ Juicy M (Ukrainë), e votuar si DJ më e mirë femër.
Në një natë të veçantë si kjo, për tu mos u harruar gjithmonë me Go&Fun dhe Green energy që po përhapet në të gjithë botën!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :