Dainese Ski 2013
Dainese Winter Ski 2013 - Go&Fun

Gjatë prezantimit të linjës DAINESE Ski Dimërore 2013 Go & Fun do të jetë atje si partner i vetëm për të nxjerrë në pah kujdesin që marka ia kushton botës së sportit dhe modës.

22 nëntor: :
D-Store Rome - Rruga Della Penna

6 dhjetor:
D-Store Bolonja - Rruga Stalingrado, 15/6

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :