Mirëqenia në Rimini 2013
Rimini 2013 - Go&Fun

Momente speciale në Ekspozitën e Mirëqenies në Rimini, makineria e lumturisë e ngjyrosi festën në jeshile!

“Makina njerëzore” e fshehur midis mureve, shpërndau kanaçe dhe befasoi këdo me lojëra, numra dhe me shumë argëtim të shëndetshëm, me anë të jeshiles pasionante dhe shpirtit gazmor që dallon Go&Fun!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :