Mirëqenia në Rimini 2014
Mirëqenia në Rimini 2014 - Go&Fun

Cili konkurs, përveç se Mirëqenies Rimini, është më i përshtatshmi për të patur energjinë dhe shijen e Go&Fun? Katër ditë mirëqenie, argëtim, sport dhe muzikë, gjatë së cilave shpirti i Go&Fun do të tregojë të gjitha format e tij. Për të na dhënë një shije të saj, do të kemi disa artistë që me shfaqet e tyre do të përcjellin, të asistuar dhe nga përfshirja e të gjithë audiencës, shpirtin unik të Green Energy Drink. Aty do të jenë dhe vajzat e bukura të Go&Fun të gatshme për t’ju ofruar produktet: Go&Fun Green Energy Drink ; Go&Fun Green Energy Drink NO GAS; Go&Fun Isotonic Drink dhe Go&Fun Green Speed Energy Drink.

News
FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :