Rhex Expo
Ekspozita HORECA - Rimini - Go&Fun

Kënaqësi të mëdha dhuroi Go&Fun në Ekspoziten RHEX(Rimini Horeca Expo) në Rimini. Green Energy Drink, nën kujdesin e Erba Vita-s, tërhoqi interes për pjesëmarrësit dhe publikun.

Vajzat e mrekullueshëm të Go&Fun që bënin shpërndarjen e pijeve për të ftuarit, ia shtoi shijen Green Energy Drink.

Dy banakierë të zotë, miksuan shijen e Go&Fun me erëza dhe fruta të freskëta për të krijuar koktejle të mahnitshme pa alkool.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :