Ekspozita e Motoçikletave
Ekspozita e Motoçikletave - Go&Fun

Në ekspozitën e Motoçikletave në Verona, vizitorëve iu dha mundësia të shijonin prezantimin zyrtar të Skuadrës Honda Gresini GO&FUN: 2 motoçikletat zyrtare – të cilat erdhën direkt nga gara e fundit dhe po përdoren për zhvillimet e testeve – u ekspozuan sëbashku me kamionin që lëviz skuadra MotoGP.

Dritat ishin mbi Alvaro Bautisën, që gjatë ekspozitës firmosi autografe, dha intervista dhe pozoi për foto me fansat. Go&Fun me 100% të fuqisë së saj natyrale dhe shijes unike, arriti të fitojë zemrat e mijëra fansave, të cilët e pinë duke shpërndarë nëpër të gjithë Veronën Fuqinë Jeshile të Go&Fun !

Shiko videon.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :