Kozmofarma 2014

Go&Fun i dha shkëlqim edicionit më të fundit të panaireve të Kozmofarmës, pika e referencës në industrinë farmaceutike.
Eventi që sapo përfundoi, ishte një shans për t’a bërë më të njohur cilësinë e produkteve Go&Fun tek blerësit.

Një pjesë e stendës së kompanisë tonë kryesore i ishte dedikuar markës dhe ishte mbushur me shije, si dhe me materiale informative.

Për të tërhequr vëmendjen e mëse 27,566 vizitorëve (+13% nga Italia dhe +22% të huaj) kishim vënë në dispozicion për foto dhe autografe pilotët e Honda Gresinit Go&Fun.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :