Expozita e Kosmofarmës
Expozita e Kosmofarmës - Go&Fun

Shija unike e Go&Fun, Green Energy Drink, shoqëroi dhe befasoi shumë njerëz që erdhën në edicionin e 17-të të Expozitës së Kosmofarmës në Bolonjë. 
Edicioni i 2013 kishte pjesëmarrës të cilët vinin nga 20 vende (Evropë, Lindjen e Mesme, Brazil), në bashkëpunim dhe me institucionet ekonomike dhe Dhomat e Tregtisë. Më shumë se 450 takime midis biznesmeneve u bënë, duke e shndërruar ekspozitën në një urë lidhëse për tregun ndërkombëtar farmaceutik.

Një javë e mbushur me kronika, informacione, ku Erba Vita krahasohet me më të mirët e industrisë farmaceutike botërore dhe në të cilën përveç risive më të fundit në fushën e Mirëqenies, kërkon të paraqesë dhe t'u japë të ftuarve pijen e papërshkrueshme Green Energy Drink të Go&Fun.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :