CIBUS (Salloni Ndërkombëtar i Ushqimeve)

Panairi i Parmës, CIBUS Prezantimi i Ushqimeve Ndërkombëtare (i cili këtë vit pati dhe një rekord pjesmarrësish: 67,000 vizitorë) sapo u mbyll.
Go&Fun, ishte gjithashtu pjesë e kësaj eksperience të suksesshme. Formula origjinale me të cilën kemi prezantuar markën, bëri për vete pjesëmarrësit.

Në fakt, plus stendës së organizuar dhe pajisur më së miri, ne patëm dhe fatin të kishim prezencën e pilotëve tanë në MotoGP, gjë që i jepte një veçanti kësaj eksperience të paharrueshme.

Gazetarët, blerësit italianë dhe të huaj dhe kushdo tjetër, patën mundësinë të shikonin produktet më të fundit të Go&Fun dhe të përfshiheshin në atmosferën gumëzhitëse të Go&Fun.
CIBUS (Salloni Ndërkombëtar i Ushqimeve)

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :