Prezantimi i Skuadrës Honda Gresini Go&Fun 2013
2013 Team GO&FUN Honda Gresini Presentation

Konferencë zyrtare për shtyp e Skuadrës Go&Fun Honda Gresini në një vend jashtëzakonisht të veçantë. Stili i Roialto (në Milano, Itali) shkon në mënyrë perfekte me energjinë e Go&Fun.

Eventi zgjoi interesin e shtypit ndërkombëtar dhe ritheksoi projektet që Skuadra dhe Sponsori Kryesor shpallën për 2013. Go&Funzyrtarisht hyri në MotoGP e MotoGP Kështu, Go&Fun me një skuadër të vërtetë, e gjitha italiane, siç është dhe Go&Fun!  

Shiko videon.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :