Një ditë me Go&Fun në Aquafan 2013
Një ditë me Go&Fun në Aquafan

Diell, njerëz gazmorë,verë, Riccione (Italy)Go&Fun dhe kampionët e mëdhenj të motorave: e gjithë kjo panoramë shijohet në Aquafan.
Çfarë kërkoni më tepër se kaq ?
Kjo ka qenë gjithcka ka ndodhur në ditën e Go&Fun, më 3 Gusht 2013 në Aquafan , por jo vetëm!

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :