Dita Ndërkombëtare e Sërfit
Dita Ndërkombëtare e Sërfit - Go&Fun

Gjatë ditëve të nxehta të këtij evenimenti Go&Fun ka shuar etjen e atletëve dhe të publikut , duke sjellë në plazh freskinë jeshile të këtij produkti.
Era, deti, dallgët,valët, sërfi dhe shumë djem të angazhuar në këtë sport dinamik e në kontakt me natyrën, të gjitha këto në një ditë dedikuar pasionit dhe energjisë.

FOTO
SHIKO GALERINË E PLOTË
FOTOT MË TË MIRA :